Eurode Kerkrade

Activiteiten

Met ingang van het seizoen 2017-2018 heeft zich een nieuwe groep gevormd die activiteiten willen organiseren voor leden van onze verenigingen. Onder leiding van Remco Tammel bestaat dit team verder uit Luc van Oppen, Michael Schlijper, Jordy Severins en Daniël van den Wildenberg. Samen verzorgen zij activiteiten voor Eurode Kerkrade, ZV Landgraaf en ZV Voerendaal.

Houd de website goed in de gaten voor meer informatie! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar sponsors, waardoor we de kosten voor de activiteiten laag kunnen houden. Heb je vragen of suggesties of wil je ons sponsoren, mail dan naar ac@eurodekzc.nl.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN EN EURODE BBQ

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 12 mei 2018 worden dit jaar de clubkampioenschappen georganiseerd. Deze worden gehouden in zwembad D'r Pool te Kerkrade (Putgang 8. 6461EK). Vanaf 15.30 is iedereen welkom zodat er tussen 16.00 en 17.00 gestreden kan worden voor de titel Clubkampioen! De kosten voor de clubkampioenschappen bedragen €3,00. Voor eventuele vragen en het betalen van de clubkampioenschappen dient men contact op te nemen met Jordy Vroomen.

Eurode BBQ

Na afloop van de clubkampioenschappen verplaatsen wij het feest naar het Catharinahoes (Lambertistraat 12, 6461JK, Kerkrade). Hier worden de deuren namelijk geopend om 17.00 uur en vanaf 18.00 uur is de Eurode BBQ van 2018 geopend.

Kosten

Kortingen

Bij betalingen vóór 7 april is een korting van kracht van €2,50 voor de Eurode BBQ.

Betaling geschiedt contant te gebeuren bij Remco Tammel, Daniël van den Wildenberg of Michael Schlijper van het organiserend committee. Onze leden uit Landgraaf of Voerendaal kunnen hiervoor ook terecht bij Daphne Erkens, Fay Boersma of Roelie Al Homsi. Betalen dient te gebeuren binnen twee weken na het invullen van het inschrijfformulier, onderaan deze pagina. Is na twee weken nog geen betaling binnen dan wordt de inschrijving verwijderd. De inschrijving is pas definitief op het moment van betalen. Het moment van betalen is daarmee afhankelijk voor het wel of niet krijgen van de korting.

Prijzen tot en met 7 april 2018:

MENU A & MENU B & MENU VEGETARIER: €12,50
MENU KIND: €7.50

Prijzen 8 april 2018 en later:

MENU A & MENU B & MENU VEGETARIER: €15,-
MENU KIND: €10,-

Menu's

Om voor ieder wat wils te hebben worden tijdens de BBQ 4 menu's aangeboden, dit wordt tevens aangevuld met enkele salade's en stokbrood.

MENU A

Hamburger, Saté kip-spies, BBQ worst, Kotelet

MENU B

Hamburger, Saté kip-spies, BBQ worst, Speklap

MENU KIND

Hamburger, Saté kip-spies, Frikandel

MENU VEGETARIER

In overleg kan een vegetarisch menu opgesteld worden, geef dit dan aan in de opmerking op het aanmeldformulier.

Facebook event

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de Eurode BBQ via ons Facebook Event.

Het lekkerste feestje van het jaar! Kom jij ook?

Posted by Zwemvereniging Eurode Kerkrade on Friday, March 9, 2018

Aanmelden via het aanmeldformulier

Activiteiten

Datum Activiteit
25 november 2017, 16.00 - 17.00uur Sint-Training voor alle leden in zwembad D'r Pool
16 december 2017 Eindejaarsborrel
31 maart 2018 Paasactiviteit
12 mei 2018 Eurode BBQ
Nader bekend te maken Bij groot succes volgen nog enkele activiteiten