Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

ONMK Lange Baan 2014 - Dag 1

ONMK Lange Baan 2014 - Dag 1

2 mei 2014 - Vandaag is in het Hofbad, in Den Haag, het Open Nederlandse Masters Kampioenschappen van start gegaan. Allereerst, zijn Yvonne Bruls en Rebecca Vroomen begonnen met de 1500 meter vrije slag. Beide zwommen een mooie race en voor Rebecca resulteerde dit in een gouden medaille. Hierna was het de beurt aan Roland de Jong, die ook een gouden medaille behaalde bij de 1500 meter vrije slag.

In de middag ging het Master Team van start met de 50 meter schoolslag. Bij de dames startte Yvonne, zij wist haar inschrijftijd te verbeteren. Bij de heren startte Michael Schlijper en Daniël van den Wildenberg. Michael behaalde een PR en Daniël zwom ook een sterke race.

Het klapstuk van deze zwemdag, de tweehonderd meter vrije slag, werd gezwommen door Yvonne, Rebecca, Michael en Roland. Ondanks de enorme vermoeidheid in de armen en benen van de eerder succesvol gezwommen afstanden, wisten deze Eurode Masters een tactisch, zeer sterke race te zwemmen. Dit resulteerde in een gouden (Roland), zilveren (Michael) en bronzen (Rebecca) medaille!

Wil je ons Master Team live volgen? Klik dan hier voor de LiveTiming.

Medialle-spiegel

Goud 3
Zilver 1
Brons 1