Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

ONMK Lange Baan 2014 - Dag 3

ONMK Lange Baan 2014 - Dag 3

5 mei 2014 - Op de laatste dag van het ONMK zwommen de dames, Yvonne Bruls en Rebecca Vroomen, de 800 meter vrije slag. Beide zwommen een tactische, sterke race, waarbij de laatste 400 meter versneld werd. Voor Rebecca resulteerde dit in een tweede plek en dus ook in een zilveren medaille. Vervolgens was het de beurt aan Roland de Jong, hij zwom de 1500 meter vrije slag. Roland wist hier zijn vijfde gouden medaille te behalen.

In het middagprogramma starten Yvonne, Michael Schlijper, Daniël van den Wildenberg en Roland voor de 50 meter vrije slag. Te zien was dat alle zwemmers, ondanks de vele meters die al gezwommen waren, zich voor de volle 100% gaven. Dit resulteerde in drie PR's voor Yvonne, Daniël en Michael en een bronzen medaille voor Roland. Het ONMK werd afgesloten door de categorie 20+ Heren, Daniël en Michael, met een mooie 100 meter schoolslag.

ONMK - Den Haag - Ronald de Jong

Ronald de Jong - 5x Goud & 1x BronsMet een 20ste plaats (van de 130) in het medailleklassement kan er gezegd worden dat ons master team een uitstekend ONMK heeft gezwommen!

Medialle-spiegel

Goud 6 (+1)
Zilver 2 (+1)
Brons 2 (+1)