Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

15 Jarig Jubileumfeest

15 Jarig Jubileumfeest

5 maart 2015 - Afgelopen zaterdag, 28 februari 2015, stond in het teken van ons vijftien jarig jubileum.

Dit feestje begon al tijdens de training, hier is een bootcamp georganiseerd met vijf verschillende onderdelen. Deze bootcamp stond onder leiding van commandeur Remco en zijn brigadiers Chantal, Laurence, Natalia, Rianne en Saskia. Hier werden de opdrachten, in groepsvorm, uitgevoerd gedurende 8 minuten. Vervolgens ging iedere groep naar een andere opdracht, zodat aan het einde van de middag alle onderdelen waren uitgevoerd. Na afloop van de bootcamp kon iedereen zich op gaan maken voor het feestje.

De bootcamp van zwemvereniging Eurode Kerkrade was een groots succes

Tegen zes uur s'avonds werden de deuren geopend en konden onze gasten beginnen met feesten. Bij binnenkomst kon iedereen een woordje vermelden in het gastenboek, dit zorgde voor creatieve en leuke reacties. Na de officiële opening van het jubileumfeest door onze voorzitter Harrie kon iedereen genieten van een heerlijk buffet. Gedurende de rest van de avond kon iedereen genieten van de klanken die de band Shake It Naked produceerde.

Lekker eten tijdens het jubileum van zwemvereniging Eurode Kerkrade

Tijdens de feestavond is er viermaal de gelegenheid genomen om een woordje te spreken. Hierbij zijn onze voorzitter Harrie Vroomen, locoburgemeester Tim Weijers en wethouder sport Jo Schlangen aan het woord gekomen. Daarnaast werden ook alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club bedankt. Zij kregen allemaal een Eurode-gele roos, een cookiebon van de Subway en een gegraveerde Eurode jubileum-pen. Het laatste spreekmoment vond plaats tegen middernacht, hier telden alle aanwezigen af naar 1 maart. De dag dat wij 15 jaar geleden exact waren opgericht. Om 0.00 uur precies werd tevens de nieuwe verenigingsvlag onthuld.

De nieuwe verenigingsvlag van zwemvereniging Eurode Kerkrade

Zo een geslaagd feestje is natuurlijk niet alleen tot een succes te brengen. Via deze weg willen wij daarom nogmaals onze sponsoren bedanken. Dit zijn Schoonheidssalon Anja Schlijper en Oerlemans Multimediaproducties. Daarnaast zijn wij tweemaal met een negental gaan werken op festivals. Zo zijn er op Aquabest tijdens het Extrema Outdoor festival de volgende vrijwilligers gaan werken: Daniël, Dion, Jordy, Luc, Michael, Rebecca, Rick, Roger en Yvonne. Tijdens het Sonic festival in Landgraaf zijn weer andere vrijwilligers meegegaan om te werken: Aranka, Daniël, Dion, Giel, Laurence, Luc, Mandy, Michael en Rick.

Beeldmateriaal:
Bootcamp door huisfotograaf Norbert Creutzer: Klik hier
Feestavond door Whitney Bogaert: Klik hier.

Des Wijzen, van RTV Parkstad maakte een video rapportage van de gezellige feestavond.