Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

OMZN: Open Master Zwemwedstrijd Neptunus

OMZN: Open Master Zwemwedstrijd Neptunus

21 maart 2015 - Vandaag zijn er een drietal masters wezen zwemmen op de Open Master Zwemwedstrijd Neptunus. Onder begeleiding van mental coach Luc van Oppen is het drietal zwemmers, Michael Schlijper, Remco Tammel en Daniël van den Wildenberg om tien uur vanochtend vertrokken. Dit resulteerde in een aankomsttijd ruim voor het inzwemmen, rond 13.00 uur begon het inzwemmen en waren onze masters er klaar voor.

Als eerste stond er de 200 meter wisselslag op het programma. Deze afstand werd gezwommen door Daniël en Michael, voor de laatst genoemde resulteerde dit direct in een nieuw PR. Daarna stond er een legendarisch debuut op het programma, Remco Tammel ging voor het eerst in zijn Eurode carrière van start en wel op de 25 meter vrijeslag. Dit deed Remco echter niet alleen, samen met Daniël mochten zij in dezelfde serie zwemmen. Dit resulteerde voor beide zwemmers in een PR.

Na de pauze gingen de masters weer door met goed zwemmen. In het koninginnenprogramma, de 50 meter vrije slag, gingen ook weer twee masters van start. Remco zwom op dit programma weer ietsje sneller dan tijdens de trainingstijden, ook nu weer een wonderschone PR voor Remco. Michael zwom een stabiele race en wist zijn tijd van slechts twee weken geleden te verbeteren. De 100 meter vlinderslag stond nog op het programma van Daniël, hier wist hij nog een uitstekende tijd neer te zetten. En Michael sloot deze Eurode masters dag af door de 100 meter wisselslag te zwemmen.

Al met al kunnen wij zeggen dat dit een zeer geslaagde wedstrijddag is geweest voor de Eurode masters in De Grote Koppel te Arnhem. Naast het neerzetten van uitstekende tijden en mooie prestaties was het voor de masters en hun mental coach een zeer leuke dag.

Klik hier of bekijk hieronder de prestaties van onze masters.

Het masterteam van zwemvereniging Eurode Kerkrade