Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

Club Home voor Eurode Kerkrade

Club Home voor Eurode Kerkrade

1 april 2015 - Wellicht heeft u er al het een en ander over gehoord, het nieuwe centrumplan van Kerkrade, momenteel zijn de werkzaamheden nog in volle gang. De onderhandelingen zijn in een dusdanig gevorderd stadium dat wij u kenbaar kunnen maken dat ook zwemvereniging Eurode Kerkrade hier en plek heeft weten te bemachtigen. Tegen de tijd dat het centrumplan daadwerkelijk opgeleverd wordt zal deze 'Eurode' ruimte dienen als een multifunctioneel clubhuis.

Eurode-bar

Wij zien ons binnenkort al zitten, na een zware training of een succesvolle wedstrijd is het natuurlijk heerlijk vertoeven in onze eigen Eurode-bar. Met een hapje en een drankje kunnen onze zwemmers, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere belanghebbende prima nagenieten tussen en met de teamleden. Hierdoor hoopt het bestuur erop om een nog hechtere binding te krijgen in het sociale leven van onze leden. Een beter sociaal leven zal immers lijden tot een sterker teamgevoel, en dit bevorderd op zijn beurt weer de sportieve prestaties van een individu. Door ook onze diensten te leveren aan het gevarieerde Kerkraads publiek zal Eurode Kerkrade uiteindelijk een sterke naam krijgen in de wijde omgeving.

Dakterras

In de zomerperiode zal het dakterras worden geopend, hier kan men heerlijk vertoeven in de Kerkraadse buitenlucht zonder de drukte van het winkelende publiek om u heen. Indien het weer dit toelaat zullen ook op de koopavonden en in weekenden de deuren van ons dakterras open staan.

Eurodeum

Het mini museum van zwemvereniging Eurode Kerkrade. In dit gedeelte van het clubhuis worden enkele relikwieën van de club tentoongesteld, denk hierbij aan de oude verenigingsvlag, de allereerste tenues die als clubkleding gedragen werden, verschillende badmutsen die door de jaren heen geholpen hebben aan het sportieve succes, het gedragen badpak van onze eerste Nederlandse kampioen, en zo kunnen we nog wel even verder gaan. Laten wij hierbij vooral de kampioensbeker niet vergeten.

De plattegrond van het Club Home.

Vergaderzaal

Er zal tevens een ruimte worden ingericht als vergaderzaal. Belangrijke zaken zullen hier binnen gesloten deuren verteld gaan worden. Tevens zal er gebruik gaan worden gemaakt van de laatste nieuwe technologieën. In het zwembad worden enkele meetinstrumenten geïnstalleerd. De gegevens die hier gemeten worden zullen rechtstreeks naar de computer in de vergaderzaal gestuurd worden. Zo is het mogelijk dat trainer en zwemmer direct na de training de resultaten onderling kunnen bespreken.

Krachthonk

Om verder te blijven werken aan het succesvolle Eurode verhaal zal er ook een klein krachthonk worden opgebouwd, dit zal in de beginperiode slechts voor actieve leden van de zwemvereniging die hun spieren meer op kracht willen trainen beschikbaar worden gesteld. Door middel van ons eigen krachthonk kunnen onze atleten terecht wanneer zij willen, zodoende leveren wij binnenkort en nog professioneler aanpak van krachttrainingen.

Impressie van het Club Home.

Zwemvereniging Eurode Kerkrade hoopt dat dit allemaal de Kerkraadse 'jemuutliegheet' (gezelligheid) binnen en buiten de club sterk zal verhogen. Wij hopen u dan ook binnenkort te verwelkomen in ons clubhuis!