Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

5e Open Master Zwemwedstrijd Neptunus

19 maart 2016 - Vandaag ging de groep master zwemmers van Eurode Kerkrade naar Arnhem om daar deel te nemen aan de 5e Open Master Zwemwedstrijd Neptunus. Het is de tweede keer dat de master groep van Eurode Kerkrade hier aan deel nam. De wedstrijd werd gestart met de 4x25m wisselslag, deze werd zeer goed gezwommen dat dit normaal gesproken een PR zou opleveren. Ja u leest het goed normaal gesproken, helaas werden ze gediskwalificeerd door een te vroege overname van de derde zwemmer.

Na de estafette kwamen de persoonlijke starts van Daniël, Laurence en Michael op 100m vrije slag gevolgd door de 50m vlinderslag voor de hele ploeg (Daniël, Laurence, Michael en Remco). Bij de 50m vlinderslag werd er door Remco een mooie PR gevestigd en Laurence (1ste), Michael (2de) en Daniël (3de) zorgde voor een volledig geel gekleurd Eurode podium in de categorie 20+.

Na de pauze startte Daniël op de 25m schoolslag ook hier werd een PR gevestigd. Dit leidde tevens tot de eerste plaats in de categorie 20+. Laurence, Michael en Remco zwommen vervolgens de 50m vrije slag, voor Remco resulteerde dit in zijn tweede PR van deze wedstrijd. De laatste twee persoonlijke afstanden van de wedstrijd waren de 200m vrije slag voor Michael en de 50m schoolslag voor Daniël. Michael zwom zich hier naar een PR en haalde maar liefst twee seconden van zijn inschrijftijd af.

De wedstrijd werd door onze ploeg afgesloten met een 4x50m vrije slag. De inschrijftijd werd helaas niet verbeterd, maar ondanks het grootte aantal starts van onze zwemmers, werd er toch een prima tijd neer gezet die zéér dicht in de buurt kwam van hun inschrijftijd.

Klik hier om bij het foto album uit te komen