Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

Eurode spelersbus

01 april 2016 - Eurode Kerkrade heeft haar handen in een geslagen met een touringcaroperator en kan met trots vermelden dat vanaf volgend weekend de Eurode spelersbus zijn eerste kilometers gaat maken. Volgend weekend staat namelijk de Pietercup op het programma en worden onze zwemmers in de nieuwe bus naar het Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven gebracht.

Geel-blauw
De bus zelf heeft een mooie "Eurode"gele kleur gekregen en prominent op beide zijkanten is het blauwe Eurode logo opgenomen. Achterop de bus is de kreet "Eurode Kerkrade op weg naar nieuwe successen" met blauwe letters geschreven. Ook in het interieur van de bus zullen onze geel-blauwe clubkleuren terugkeren, zo worden de stoelen voorzien van lederen bekleding waarin de clubkleuren en het logo worden verwerkt.

Luxe
Niets wordt er bespaard aan de binnenkant van de bus. In totaal zijn er 43 zitplaatsen beschikbaar, een toilet, slaapruimte voor de chauffeur, en een klein keukentje met magnetron en koffieapparaat. Verder beschikt de bus over een Wifi-aansluiting en is bij iedere stoel een stopcontact opgenomen voor het opladen van laptops en telefoons.

Eigendom
De nieuwe spelersbus is overigens niet alleen het visitekaartje van Eurode maar is ook van belang voor de touringcaroperator, de bus blijft dan ook eigendom van hun. Eurode zal echter altijd het eerste recht hebben om deze te gebruiken, maar buiten de zwemwedstrijden om is de bus te huur voor bruiloften of partijen.

Presentatie
Volgende week woensdag zal de spelersbus voor het eerst worden ingezet, tussen 9 en 10 wordt de bus gepresenteerd aan het Kerkraadse volk op de markt in Kerkrade. Wij hopen hier grote getalen te mogen ontvangen en nodigen hierbij dan ook iedereen uit om onze bus te komen bezichtigen.