Eurode Kerkrade

Nieuws

Voorpagina Archief

Eindejaarsborrel

16 december 2017 - Samen met enkele leden sloot Eurode Kerkrade op zaterdagavond 16 december alvast het jaar 2017 af. Als eerste activiteit georganiseerd door het AC 2.0 beloofde het een zeer leuke avond te worden waarbij een loterij en een quiz op het programma stond. Vanaf 19.00 was men welkom en voor de early birds was er direct een leuke prijs te winnen in de loterij: Het verrassingspakket van de Gamestate. Meteen een flinke binnenkomer en de opening van een prima avond. Klik hier voor de foto's.

De winnaarsmentaliteit binnen Eurode werd ook zeer duidelijk door de spannende strijd in de quiz. Maarliefst acht groepen deden een gooi naar de titel, en de bijbehorende waardebonnen om met 7 personen te gaan bowlen bij Bowlo Bowling & Lounge. De quiz was opgedeeld in vijf ronden waaronder: zwemmen, logo’s, muziek, film en emoticons. Maar de eerste opdracht was het vormen van de groepsnaam.
In de verschillende categorieën werd er flink gestreden, zo wist men in de categorie zwemmen enkele bekende Nederlandse oud topzwemmers te herkennen als Pieter van den Hoogenband, Inge de Bruijn en Ranomi Kromowidjojo. In de logo ronde kreeg men 3 minuten de tijd om 20 bekende logo’s te herkennen, de beste groep kwam hierbij tot 17 logo’s. Bij de muziek ronde werden vijftien intro’s afgespeeld en werden de punten verdeeld voor goed geraden artiesten en titels. Onder het motto film bleek ook dat heel veel film kennis in de groepen aanwezig is. In de laatste categorie emoticons kwamen de laatste twee rondes weer naar voren. Uitgebeeld met emoticons werden vijf liedjes en vijf films uitgebeeld.

Quizmaster Remco Tammel

Het Swimteam had de wisselvallige eer om als laatste groep te eindigen, zij werden daarom met Snickers gemotiveerd om de volgende keer net iets beter te focussen. De groepen HTRA, Swimfast, Oudervereniging MiDa en Groep 8 hebben het podium helaas ook niet weten te bemachtigen. De top drie maakte het overigens bijzonder spannend, met slechts 5 punten onderliggend verschil met de uiteindelijke winnaars wist het Superteam de derde plaats te bemachtigen. De Bende van Ellende wist de tweede plaats te bemachtigen, met slechts 3 punten achter de winnaars, en de bende verzekerde zich op deze wijze van vrijkaartjes voor GlowGolf. Maar uiteindelijk kon maar één team het beste zijn en dat waren de Minions. Met een score van 76 uit de 100 wisten de Minions deze quiz te winnen.

Zoals reeds eerder aangegeven werd ook een loterij gehouden waarbij gedurende de gehele avond fantastische prijzen werden uitgereikt waaronder:
• Een uur bowlen bij bowling en lounge Bowlo;
• Menu’s van bij de Burger King Kerkrade;
• Entree bij Continium;
• Meerdere waardebonnen van de Decathlon;
• Vrijzwemkaartjes bij D’r Pool;
• Het verrassingspakket van de Gamestate Kerkrade;
• Tickets voor GlowGolf Kerkrade;
• Prijzenemmers van Jumbo Carboonplein;
• Entree’s van LaserGame Kerkrade;
• Menu’s van bij de McDonald’s Kerkrade;
• Vrijkaarten voor Roda JC – Excelsior Rotterdam namens Roda JC Midden in de Maatschappij;
• Pakketten en entree’s van de Spacejump;
• Koptelefoon en bluetooth speakers van Space Promotion;
• Bioscooppakket van VUE Kerkrade.

Sponsors loterij Eurode Kerkrade

Via deze weg willen wij nogmaals al onze sponsoren bedanken.

Al met al een zeer geslaagde eerste activiteit van de Activiteiten Commissie 2.0 en een prachtig uiteinde van 2017! Houd de site goed in de gaten voor de toekomstige activiteiten. Voor nu rest ons enkel iedereen een goed uiteinde te wensen en een sportief 2018!